نیش زنبور چندان خطرناک نیست، دست‌ کم برای افرادی که به گزش ات از جمله نیش زنبور و زنبور عسل حساسیت ندارند. اغلب اوقات، نیش زنبور فقط واکنش ‌های خفیفی تولید می‌کند که شامل درد، قرمزی و تورم در محل نیش است.

نکات مهم

واکنش ‌های شدید آلرژیک به نیش زنبور که بر کل بدن تاثیر می‌گذارد، در افرادی رخ می ‌دهد که نسبت به سم زنبور حساسیت دارند. چنین واکنش ‌های آلرژیک شدید به نیش زنبور تحت عنوان واکنش‌ های آنافیلاکسی یا آنافیلاکتیک شناخته می ‌شوند.

در چنین مواردی، نیش زنبور باعث ایجاد علائمی مانند مشکلات تنفسی، کهیر یا قرمزی، خارش در تمام یا برخی از قسمت های بدن، تورم صورت، گلو و یا دهان، خس خس سینه یا مشکل در بلع، بی حوصلگی و اضطراب، افزایش ضربان قلب، سرگیجه یا کاهش شدید فشار خون می شود.

اگر نیش خورده اید و چنین واکنش‌های شدیدی را تجربه می کنید، به کمک فوری پزشکی نیاز خواهید داشت. این که آیا نسبت به نیش زنبور حساسیت دارید یا نه می ‌توانید آزمایش حساسیت انجام دهید.

بهتر است اگر نسبت به زهر زنبور حساسیت دارید، از نیش زنبور حذر کنید چون ممکن است برای زندگی شما مهلک باشد. با این حال، اگر نسبت به زهر زنبور حساسیت ندارید و علائم شما تنها قرمزی، درد و التهاب در محل نیش زنبور و یا اطراف آن است، می توانید با روشهای زیر که تنها روشهای علمی و موثر خانگی هستند گزیدگی را ترمیم کنید:

1- یخ یا کمپرس سرد (اولین اقدام)

البته بعد از بیرون آوردن نیش زنبور که به پوست چسبیده ‌است. نیش زنبور عسل برخلاف دیگر زنبورها، جلیقه‌ زردها و زنبورهای سرخ، خاردار است که با کیسه زهر، در پوست مجروح گیر می کند؛ بنابراین اولین وظیفه این است که این نیش را با دقت با کمک موچین و یا با دست و ناخن خارج کنید. بعد از بیرون آوردن نیش، محل را به درستی بشویید و از یخ و یا کمپرس سرد استفاده کنید. اینکار رگ ‌های خونی را تنگ می‌کند تا زهر آزادانه وارد جریان خون نشود. هم چنین کمپرس سرد باعث تسکین پوست در برابر درد و خارش می ‌شود.

2- خمیر دندان

این یک درمان غیر معمول است اما خمیر دندان به طور موثر علائم نیش زنبور را کاهش می ‌دهد. حداقل دو دلیل برای اینکار وجود دارد. یک دلیل وجود گلیسیرین در خمیر دندان است که ظاهرا سم را در ناحیه ای که زنبور نیش زده، خشک می ‌کند. دوم، چون خمیر دندان طبیعت قلیایی دارد، به خنثی ‌سازی اسید زهر زنبور، کمک می ‌کند.

برای مطالعه ادامه متن بر روی لینک زیر کلیک کنید:

بهبود گزیدگی نیش زنبور عسل و ات بزرگ تر با این 11 درمان خانگی


مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

رقاصه فروشگاه اینترنتی روستی میخانۀ متروک کانفیگ سرور تیم اسپیک فاخته پرواز www.bia2soft.irمراجع کنید هه‌ورامان هانه‌به‌رچه‌م emohtava