بیلی روبین توسط تجزیه گلبول های قرمز در بدن تشکیل شده است. در واقع کبد به تخریب آن کمک می کند. سطح بالایی از بیلی روبین می تواند منجر به زردی شود. این اختلال با علامت زرد شدن پوست و چشم به راحتی قابل تشخیص است. چون در هنگام تولد، کبد هنوز قادر به پردازش بیلی روبین نیست، بسیاری از نوزادان با بیلی روبین بالا متولد شده و باعث ایجاد بیماری زردی نوزاد می شوند. این وضعیت موقت است که معمولا ظرف چند هفته به طور خودبه خود حل می شود. بر طبق اطلاعات جدید چندین مجله معتبر پزشکی در سراسر دنیا در این مطلب می خواهیم بگوییم که بیلی روبین چیست؟ همچنین معنای بالا یا پایین بودن آن و رژیم غذایی مناسب برای درمان آنرا معرفی می کنیم.
کودکان مبتلا به زردی پوست، چشمان زرد رنگی دارند. این امر به خاطر وجود مقدار زیاد بیلی روبین در خون آنهاست. بیلی روبین ترکیبی زرد رنگ است که از شکست طبیعی سلول های خون به جود می آید. کبد بیلی روبین را از خون پاک کرده و آنرا به روده ها منتقل میکند تا از بدن خارج شود.
کبد نوزاد تازه متولد شده به خوبی کبد یک بزرگسال بیلی روبین را از خون او پاک نمیکند. زردی زمانی روی میدهد که تولید بیلی روبین سریعتر از قدرت کبد برای شکستن و دفع آن اتفاق بیافتد. اکثر انواع بیلی روبین به خودی خود درمان میشوند. انواع دیگر نیاز به درمان جهت کاهش سطح بیلی روبین دارند.
نوزادی که مبتلا به زردی است پوست زرد رنگی دارد. ابتدا از صورت شروع شده، سپس به سمت سینه، شکم و بعد از آن پاها میرود. سفیدی چشم نوزاد نیز به زرد تبدیل میشود. کودکانی که سطح بیلی روبین آنها بالاست ممکن است خواب آلوده، نا آرام، سست، باشند و شیر دادن به آنها دشوار است. زردی ممکن است به سختی قابل دیدن باشد، مخصوصا اگر کودک پوست تیره ای داشته باشد. اگر مطمئن نیستید، به آرامی بینی یا پیشانی کودک را فشار دهید. اگر مبتلا به زردی باشد، بعد از برداشتن انگشتتان پوست به رنگ زرد دیده میشود. اگر موارد زیر را مشاهده کردید با پزشک تماس بگیرید:
.
اطلاعات بیشتر را در لینک اصلی زیر بخوانید:
بیلی روبین چیست؟ معنای بالا یا پایین بودن آن و رژیم غذایی مناسب
درباره این سایت