کبد بزرگ ترین عضو بدن است و کارهای زیادی برای انجام دادن دارد. ابتدا اینکه باید صفرا تولید کند که منجر به هضم غذا می شود و همه مواد مغذی ضروری را به بدن می دهد. همچنین میزان پروتئین، چربی و قند را در جریان خون تنظیم می کند. این عضو باید داروهای مختلف و همچنین الکل را تصفیه کند. بعلاوه به طور مداوم باعث حذف تمام زباله ها و سمومی که در طول روز در بدن تجمع پیدا می کند، می شود. برخی از بیماری های کبد می توانند با داروهای طبیعی خانگی مدیریت شوند و برخی از آن ها نیاز به مراقبت های پزشکی پیشرفته همچون جراحی دارند. در اینجا فقط در مورد بیماری های کبد مرحله 1 و 2 و 3 صحبت می کنیم.
بیایید ابتدا در مورد سه مرحله از بیماری های کبد صحبت کنیم، به طوری که ممکن است ابتدا با ابتلا به بیماری کبدی در مرحله اول مشکل داشته باشید. سه مرحله بیماری های کبدی عبارتند از:
1- مرحله اول: کبد چرب
2- مرحله دوم: هپاتیت (التهاب کبدی) که ممکن است منجر به زردی شود
3- مرحله سوم: سیروز کبدی (فیبروز کبدی)
این عمدتا یک بیماری مربوط به رژیم غذایی و شیوه زندگی است. در صورت عدم درمان، کبد چرب ممکن است منجر به بیماری های جدی کبدی مانند سیروز و حتی سرطان کبد شود. کبد چرب شرایطی است که کبد به دلیل انباشت سلول های چربی بزرگ می شود.
وقتی کبد با چنین سمومی مثل الکل و یا چربی دچار اضافه بار شود، باید سخت تر کار کند و در نتیجه سرعت بیش تری بگیرد، اما قادر به تبدیل چربی به انرژی نیست؛ بنابراین، اگر احساس از دست دادن ناگهانی اشتها، درد در ناحیه فوقانی شکم، بیحالی، سوزش معده و اسیدیته داشتید و بدنتان به خاطر خستگی افت داشت، باید خودتان بدنتان را برای بیماری کبد چرب بررسی کنید.
.
برای مطالعه ادامه متن بر روی لینک زیر کلیک کنید:
درباره این سایت